Hoppeborge med underholdningsgaranti

Skal du holde et sommerarrangement i din haveforening, hvor der skal børn med, vil de med garanti elske sjove hoppeborge, som de kan hoppe løs på med vennerne.

Hos Frostholm & Peterson Eftf. kan du leje forskellige former for hoppeborge. Hvad enten du skal holde et arrangement for små eller for store børn, har vi hoppeborge, der passer til lejligheden. Vi henvender os til både private og erhvervsdrivende, der har hjemme i Ringsted, Køge eller et helt tredje sted på Sjælland.

Vores mest populære hoppeborge

Du kan leje mange forskellige hoppeborge hos os, og der vil helt sikkert også være en, der falder i dine børns smag. Hvem siger, at du behøver at nøjes med en enkelt hoppeborg til dit arrangement?

​En af vores mest populære hoppeborge er Bamseborgen. Det er en rigtig stor hoppeborg på 6 x 7,5 meter, og den vil med sin store størrelse være et trækplaster ved ethvert arrangement. Med den er der plads til mange hoppeglade børn på én gang.

En anden af vores meget populære hoppeborge er Robin Hood borgen. Det er en lidt mindre hoppeborg på 5,5 x 6,3 meter, der er dekoreret med det fineste Robin Hood design, som de fleste børn kender. Med den er der mange timers leg på børnenes eget ridderslot.

Du kan også bevæge dig over i en lidt anden boldgade og leje vores populære Tarzanbane. På denne hoppeborg er der mulighed for at kravle, rutsje og hoppe, og her kan børnene både brænde en masse krudt af og blive udfordret motorisk.

LÆS MERE I VORES FOLDER ELLER KONTAKT OS

Vil du gerne leje en af vores hoppeborge, er du velkommen til at ringe til os på telefon 43 62 01 01 eller til at sende os en e-mail på frostholm@frostholm.net.​

Virksomhed

Frostholm & Petersens Eftf.

CVR: 34244499

Kontakt