Lotterier til den store guldmedalje

Skal du i gang med at arrangere lotterier i den lokale boldklub?

Hos Frostholm & Petersens Eftf. kan vi hjælpe dig, hvis du gerne vil arrangere lotterier, bankospil eller andre spil. Du kan finde alt det nødvendige bankotilbehør og andet udstyr hos os, og vi har et bredt udvalg af spilmuligheder. 

Alle kan handle hos os, og hvad enten du henvender dig som privatperson eller som repræsentant for en boligforening eller en idrætsforening, kan du købe udstyr til lotterier hos os. Vi henvender os til kunder i områderne omkring Køge eller Ringsted og på hele Sjælland.

Hvornår giver det mening at arrangere et lotteri?

De kunder, der henvender sig til os for at købe bankotilbehør eller andet udstyr til diverse spil som lotteri, er typisk repræsentanter for en boligforening eller en borgerforening, der gerne vil have spil som en del af et arrangement, de skal i gang med at planlægge.

Lotterier er nærmest obligatoriske til de små lokale byfester, og mange boligforeninger arrangerer bankospil for de forskellige beboere som en social aktivitet, de kan samles om og hygge sig med. Køber du bankotilbehør eller andet udstyr til lotterier hos os, kan du få alt det, du skal bruge, og mere til.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 62 01 01 eller til at sende os en e-mail på frostholm@frostholm.net, hvis du gerne vil vide mere om vores lotterier eller øvrige spil.

Virksomhed

Frostholm & Petersens Eftf.

CVR: 34244499

Kontakt